Shopping Days! 20% extra korting op alles* Shop nu!

Terug

CO88 Horloges

1 - 0 van 0

CO88 Horloges

CO88 is een super mooi merk met unieke sieraden en horloges geïnspireerd door elementen uit de natuur. Door het gebruik van alleen de beste materialen, verschillende kleuren én de betaalbare prijs is er een sieraad voor elke vrouw.

De CO88 horloges zijn speciaal gemaakt voor vrouwen die houden van het leven en de ‘spirit of nature’. CO88 horloges zijn niet alleen een mooie aanvulling op elke outfit, maar hebben ook een diepere betekenis. Net als het getal 88 staan de sieraden en horloges van CO88 voor geluk en voorspoed en zullen dit ook brengen aan degene die het draagt.

CO88 Horloges bij Lucardi

CO88 horloges zijn bij Lucardi verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren en materialen, dit maakt dat er altijd een horloge is dat bij je past. Kernwoorden voor deze horloges zijn elegantie, stijl en simplicity. De subtiele look van de CO88 horloges is mooi te combineren met de kleurige sieraden van CO88 om elke outfit compleet te maken.

Wij zijn helemaal fan van de CO88 horloges! De basic kleuren en betaalbare prijs maakt dit een echte musthave. Elk horloge wordt geleverd in een mooi doosje en is daardoor ook leuk om cadeau te geven!

CO88 horloges online bestellen bij de Lucardi webshop

Wil jij ook één van de prachtige CO88 horloges toevoegen aan je collectie? In de webshop zijn de horloges gemakkelijk te bestellen. De aflevering kan op elk adres of in een Lucardi winkel, zodat je het horloge zelf kan ophalen. Online bestellingen kunnen betaald worden met bijvoorbeeld MasterCard, Paypal en AterPay. Ruilen en retourneren kan in de winkels en is helemaal gratis! 

Lees meer

Juwelen en horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 19.00 besteld morgen in huis! ✓ Gratis levering vanaf €49,99 ✓ Gemakkelijk terugsturen ✓ Niet goed, geld terug ✓ BE commercecertificaat

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..