848 4.38

Lucardi is de grootste online juwelier voor juwelen en uurwerken!

Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van juwelen en uurwerken. Met 98 winkels in Nederland en een goedlopende webshop, gaat Lucardi nu ook de Belgische markt op! De juwelier heeft een mooie uiteenlopende collectie juwelen en uurwerken. Trendy en stijlvol zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs!

 

Neem eens een kijkje in de online shop van Lucardi Juwelier en sta versteld van het aanbod. De collectie uurwerken, oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van Lucardi Juwelier bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook de bekende ‘klassiekers’ zijn vertegenwoordigd. We bieden trendy zilveren juwelen, betaalbare gouden juwelen, klassieke trouwringen, stijlvolle diamanten ringen en stoere stalen juwelen aan. Lucardi heeft daarnaast artikelen in goud en zilver plaqué.

 

Aan de kleintjes wordt ook gedacht; met de leukste kinderjuwelen en kinderuurwerken tover je een lach op ieders gezicht. Ook hebben wij een uniek assortiment geboortegeschenken, waaronder kinderbestek en tandendoosjes.

 

Bij Lucardi kun je online aangeven dat je artikelen wil laten graveren. Daarnaast bieden wij een populaire collectie naamkettingen, naammunten en andere gepersonaliseerde juwelen aan.

Online bestellen juwelen en uurwerken

✓ Op werkdagen voor 16.00 besteld morgen* in huis!  ✓ Gratis verzending vanaf  €39,99  ✓ 14 dagen retourgarantie ✓ Gratis retourneren ✓ BE commerce certificaat

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..