Terug

Trouwringen op maat

  • Producten per pagina:
  • Sorteren
Tags:
doelgroep: Dames
steen: Diamant
merk: Schalins
Materiaal: Diamant
  • 1 - 1 van 1
  • |
  • Producten per pagina:

Trouwringen op maat

Een leuk weetje: De trouwring bestaat al sinds het oude Egypte. Net zoals toen, wordt de ring de dag van vandaag gedragen aan de vierde vinger van de linkerhand. Dit is de enige vinger die direct in verbinding staat met het hart. De verbinding wordt de ‘Vena amoris’ genoemd, ‘de ader der liefde’. Ook de vorm van een trouwring heeft een betekenis, het is een cirkel die staat voor oneindigheid. De eeuwige verbinding tussen twee geliefden. Het is een juweel dat je je leven lang gaat dragen, dus je moet het natuurlijk wel mooi vinden… Bij Lucardi vind je groot aanbod aan trouwringen in verschillende kleuren en maten.

De perfecte ring voor jou en je partner

De materialen die gebruikt worden voor trouwringen zijn geelgoud, witgoud en palladium. Je kan ook kiezen voor een bicolor ring, waarbij je keuze hebt uit rose-, goud-, en zilverkleurig. Sommige ringen zijn bewerkt met mooie designs, andere met diamanten. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: we hebben het voor je in ons assortiment. We bieden ringen voor zowel hem als haar zodat je beide ringen op eenzelfde plaats kan bestellen. Zo ben je zeker dat de ringen bij elkaar passen. Maak je je zorgen over de prijzen van trouwringen? Geen nood. Het aanbod trouwringen bestaat uit verschillende prijsklassen, waardoor je kan kiezen voor low budget trouwringen of ringen in het duurdere segment.

Bovendien is het mogelijk om jouw ideale trouwringen op maat laten maken. Gedaan met zoeken naar de juiste ringmaten. Wij zorgen ervoor dat jouw ring perfect past.

Bestel je trouwring online bij Lucardi

De trouwringen van Lucardi komen van Schalins, een Zweeds bedrijf wat bekend om zijn design en vakmanschap. Het metaal wordt gedolven in Zweedse mijn en het ruwe materiaal wordt bewerkt tot iets waar je trots op kan zijn. De trouwringen worden speciaal voor jou gemaakt. Pas op de dag dat je jouw ring bestelt, begint Schalins met het smeden ervan.

Bij Lucardi kan je rekenen op een snelle levering binnen de 14 dagen. Op onze webshop kan je ook kiezen of je de ringen wil laten graveren en welke tekst er dan op moet komen te staan. Er rest nu nog maar één zinnetje: “Ja, ik wil!”

Vragen over een van onze trouwringen? Contacteer ons!

Heb je vragen of twijfels over een van onze trouwringen? Contacteer onze medewerkers.

Lees meer

Juwelen horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 16.00 besteld morgen* in huis! ✓ Gratis verzending vanaf €39,99 ✓ 14 dagen retourgarantie ✓ Gratis terugsturen ✓ BE commercecertificaat

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..