1302 4.45

Lucardi juwelier Roosendaal

Adres

Roselaarplein 8
4701 BR Roosendaal
Telefoon: 0165-546046

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 09.30 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 21.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Roosendaal

 

Er zijn drie overdekte winkelcentra in Roosendaal: de Roselaar, de Passage en de Biggelaar. Deze bieden alle drie een ander aanbod aan winkels aan en zorgen ervoor dat het winkelgebied Roosendaal erg divers wordt.  Er is een scala aan delicatessenwinkels, modezaken en speciaalzaken in de stad te vinden. Dit afgewisseld met de leuke lunchrooms en andere horecagelegenheden zorgt gegarandeerd voor een leuk dagje uit! Lucardi Juwelier Roosendaal maakt dit met het verrassende aanbod en brede assortiment alleen nog maar beter!

 

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Roosendaal

Wist je dat Lucardi Juwelier Roosendaal een aanbod heeft voor dames heren en voor kinderen? We hebben voor de meisjes leuke sieraden in zachte leuke kleurtjes met veel bling en in leuke vormen zoals hartjes, sterretjes en diertjes. Ook voor de jongens hebben we veel  te koop: stoere armbanden, kettingen en horloges in echte stoere jongenskleuren en soms zelfs met afbeeldingen zoals Batman en een voetbal.

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Roosendaal?

Heb je een leuk sieraad die je nóg persoonlijker wil maken? Dan kun je dat naast andere services die we aanbieden, gewoon bij Lucardi Juwelier Roosendaal laten doen! We graveren je sieraad of horloge in de winkel. Zo kun je een persoonlijke boodschap voor altijd bij je dragen! Dat is pas leuk!

 

Bij Lucardi Juwelier Groningen  ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Guess sieraden
Casio
Pulsar
Festina

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..