940 4.37

DIY, de 8 tofste surprises voor pakjesavond

Zodat je eens een keer echt wat origineels kan maken!

Als je sinterklaas viert met surprises is het elke keer weer lastig om origineel uit de hoek te komen. Wij helpen je een handje door een aantal toffe, maar toch simpele surprises op een rijtje te zetten. Knutsel ze :)

 

#1 Voor de muziek liefhebbers

Ken jij ook iemand die het liefst altijd muziek in zijn of haar oren heeft? Dan is dit de perfecte surprise! Om te beginnen maak je de koptelefoon. Snij als eerst je een langwerpig stuk golfkarton van ongeveer 5 cm breed, hier duw je een ijzerdraadje doorheen die een klein stukje uit steekt aan beide kanten. Vervolgens snij je nog twee langwerpige stukjes karton die je om de pannensponsjes heen doet. De sponsjes kan je vast maken aan de uitstekende ijzerdraadjes. Maak een draadje of touwtje vast aan een van de pannensponsjes. Nu ga je de iPod maken van een rechthoekig doosje waar je je cadeautje in kan verstoppen. Download via internet een afbeelding van een iPod of teken er zelf eentje op het doosje. Als laatste maak je het touwtje of snoertje ook vast aan de iPod en je surprise is klaar!

Bron: bol.com

 

#2 Voor de sportfanaten

Bij elke sinterklaasviering zit hij of zij er wel tussen, de sporter. Maak voor hem of haar een surprise waar je gegarandeerd mee scoort! Voor deze surprise print je eerst het publiek. Daarna print je het veld uit voor bijvoorbeeld voetbal, hockey, tennis of basketbal. Vervolgens plak je deze in de doos met het veld op de bodem en het publiek aan de zijkanten binnen in de doos. Je kan er voor kiezen om een foto van de ontvanger van jouw surprise uit te printen en deze in het veld neer te zetten om de surprise nog wat persoonlijker te maken! En last but not least, het cadeau! Je kan dit natuurlijk in de doos doen maar je kan het ook vast maken aan de onderkant met wat plakband.

Bron: Pinterest.com

 

#3 Voor de beauty addicts

We kennen allemaal wel zo een vrouw die geen genoeg van de mooiste make-upjes en nagellakjes kan krijgen. Heb jij haar toevallig getrokken om een surprise voor te maken? We can help you out! Voor een nagellakjes surprise neem je een vierkante doos en een ronde koker. Doe eerst je cadeautje in de vierkante doos en pak deze daarna in een leuk kleurtje in. De koker verpak je in zwart inpakpapier en maak je vast aan de bovenkant van de vierkanten doos. Vervolgens print je het logo voor op het nagellak potje uit, kies bijvoorbeeld voor een mooi chanel nagellakje.

Bron: Chicbrocante.blogspot.nl

 

#4 Voor de bier fanaten

Doe je cadeautje in de schoenendoos en maak deze doos dicht. Begin met de schoenendoos in te pakken in inpakpapier in de kleur van jouw biermerk. Plak op de voorkant van de doos een langwerpig stuk aluminiumfolie. Maak een gat in de doos waar je de aan elkaar geplakte wc rollen in kan doen en pak deze ook in met aluminium folie. Plak een stuk karton, iets uitstekend aan de voorkant, aan de onderkant van de doos en pak ook dit uitstekende deel in aluminiumfolie in, zet hier een leeg bierglas op of een papieren/plastic bekertje met het bierlogo er op geplakt. Print het logo van bijvoorbeeld Heineken of Grolsch, en plak dit op het midden van het aluminiumfolie

Bron: Kiwify.nl, Pinterest.com, Knutselidee.nl

 

#5 Voor de snelheidsduivels

Als je echt een lekker makkelijke maar wel leuke surprise wilt maken is een auto een goede optie. Je hebt om te beginnen een (schoenen)doos nodig waar je je cadeautje in doet. Vervolgens kan je het jezelf heel makkelijk maken door op de zijkanten de raampjes, deuren en wielen te tekenen. Je kan ook iets verder gaan door uit de doos de voorkant een stukje te snijden zodat de doos de vorm van een auto krijgt. Vervolgens verpak je de doos in een mooi kleurtje inpakpapier. Je kan ook hier de onderdelen van de auto op tekenen of je kan deze uitprinten. Tip: het is ook leuk om het logo van het favoriete automerk van de surprise ontvanger te tekenen of uit te printen en op de auto te plakken.

Bron: Kiwify.nl

 

#6 Voor de game lovers

Ook voor de echte gamers kan je de leukste surprises maken met een schoenendoos! Kies voor deze surprise eerst een leuk game figuur uit als bijvoorbeeld Mario of Boo. Als je niet zeker weet wat de favoriete game is kan je kiezen voor een gamecontroller. Het enige wat je voor deze makkelijke surprise hoeft te doen is figuur te tekenen of uit te printen en op de doos te plakken! Je kan er ook voor kiezen om een controller uit gekleurd karton te knippen waarvan je het rechthoekige deel op de bovenkant van de schoenendoos plakt.

Bron: Google.nl

 

#7 Voor de foodies

Is jouw surprise ontvanger altijd aan het eten, aan het denken aan eten, of eten aan het maken? Dan is het een echte foodie! Maak op basis van een doos zijn of haar lievelings eten als surprise! Je kan eindeloos kiezen, maak bijvoorbeeld een plankje met sushi of een chocoladereep. Je kan de verpakking van iets lekkers uitprinten en dit op een schoenendoos plakken of de schoenendoos met een kleurig pakpapiertje inpakken en er zelf de verpakking op na tekenen. Ga je voor een plankje sushi? Verpak dan je schoenendoos in bruinpapier en maak de sushi van halve wc rollen met een getekend rondje er boven op. Hmm krijg jij er ook al zo trek van?

Bron: Google.nl

 

#8 Voor de dierenvriend

Deze surprise kan je aanpassen naar heel veel dieren, bijvoorbeeld een paard, hond of eenhoorn het lijf van het dier dat je kiest maak je van de schoenendoor door deze de verpakken in een passend kleurtje. Vervolgens neem je een kleinere doos voor de kop waar je de bek, ogen en andere eigenschappen op tekent. Als het dier poten heeft kan je deze maken van wc rollen. Het leuke aan deze surprise is dat je het dier zo gedetailleerd kan maken als je zelf wilt!

Bron: Kiwify.nl

 

Zeker zijn van een perfecte pakjesavond?

Verwen jouw (b)engeltje deze pakjesavond met een mooi sieraad. Shop de leukste kinderhorloges hier!

 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..