30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Ging jij vroeger als klein meisje op vakantie ook schelpjes verzamelen om deze vervolgens aan elkaar te rijgen zodat er een ketting ontstond? Dan was jij al een ware trendsetter op het strand! Tegenwoordig kan je eender welk juweel wel vinden met schelpjes erin verwerkt: kettingen, armbanden, ringen, enkelbandjes. Shell jewelry is toch wel één van de grootste zomertrends die jaarlijks terugkomt. De schattige schelpenjuweeltjes spot je op zonnige dagen bij alle modebewuste meisjes en dames over heel de wereld. In deze blog vertellen we je iets meer over deze trend, ben jij ook groot fan?

Denk je aan schelpjes, dan denk je automatisch aan zon, zee en strand. Combineer je lievelingsbikini of cropped top met meerdere schelpenkettingen voor een casual beach look. Kies jij voor een choker necklace vol schelpjes of eerder een subtiele ketting met één of enkele schelpjes eraan? It’s up to you! Ook tof om te dragen wanneer je een dagje naar het zeetje gaat: enkelbandjes met schelpen. Dit maakt je outfit volledig beach proof!

Schelpenjuwelen hoeven zeker niet enkel naar het strand gedragen te worden. Het geeft je outfit een zomerse toets, waar je ook bent. Voeg leuke schelpen armbandjes toe aan je armcandy: summergoals! Tijdens de warme zomermaanden is het geen overbodige luxe om je haar af en toe op te steken en daar hoort natuurlijk een schattig paar oorbellen bij. Ga jij voor oorknopjes met schelpen of oorhangers met schelpjes eraan? Welke je ook kiest, je creëert direct een zomerse look!

Ben jij ook fan van deze trend? Bekijk dan snel onze collectie met schelpen juwelen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..