30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Het festivalseizoen is ondertussen van start gegaan. Om optimaal te kunnen genieten van de muziek, zon, gezelligheid, vrienden en drankjes, is een trendy festival outfit onmisbaar! Maar hoe maak je een festival outfit compleet zonder daarvoor te diep in de buidel te moeten tasten? In onderstaande blog tonen we je 3 verschillende festival looks met enkele fijn geprijsde juwelen van Lucardi, welke is jouw favoriet?

Mag je outfit stoer en tegelijkertijd ook wat sexy zijn? Kies dan voor een festival look met een kort jeansshortje, zwarte beha of croptop en daarover een kanten topje met korte of lange mouwen. Maak je outfit compleet met bijpassende festival juwelen zoals deze perfecte ketting met een bliksemschicht en een earparty met stoere ear cuffs met elkaar te dragen. Door deze juwelen te combineren met een zwarte outfit, komen de juwelen nog beter tot hun recht.  De zilveren of gouden kleur vallen extra op en hiermee ga jij de show stelen op eender welk festival deze zomer!

Zilveren bliksem ketting Schakelketting Earcuffs

Kies jij eerder voor een vrouwelijke, boho look? Ga dan voor een kimono met franjes en suède bottines als key items voor je outfit. Houd de rest van je festival outfit eenvoudig en pak volledig uit  met onze festival juwelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kralen armband, een enkelbandje of juwelen met schelpjes om je festival outfit die extra boho stijl te geven? Vergeet niet om te mixen en matchen met verschillende ringen aan één hand, zoals minimalistische ringen met enkele ringen met symbooltjes of natuurstelen erin verwerkt. 

Schelpenketting Ster oorbellen Enkelbandje

Ben jij verzot op kleur? Kies dan voor een zomers gekleurde top met roze, geel, oranje en paars. Hoe meer kleur, hoe beter! Match dit met een beige, witte baggy broek om je festival look compleet te maken. Mix en match hierbij verschillende juwelen zoals deze stoere statement kettingen van Camille. Tot slot is je festival outfit pas compleet met een kleurrijke zonnebril met een koordje eraan, zodat je je bril niet kwijt geraakt tijdens het dansen.  

Schakelketting Zonnebril met goud frame Ovaal horloge

Welke van de drie festivaloutfits is jouw favoriet? 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..