30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? En kom je erachter dat een huwelijk plannen best wel wat tijd en vooral ook geld kost? Dan ben je bij Lucardi aan het juiste (web)adres. In ons gamma bruidsjuwelen als trouwringen en haaraccessoires vind je niet alleen veel keuze, maar ook nog eens een groot aanbod aan betaalbare juwelen voor jouw grote dag. Mooi voor de dag komen op jouw grote dag aan een klein prijsje, daarvoor moet je bij Lucardi zijn! 

Wij selecteerden juwelen die perfect zijn om te dragen op jouw bijzondere dag. Zo kan jij kiezen wat jij graag ziet, van welk materiaal of welke kleur of stijl dit dan ook is. Kies jij voor prachtige parels of juist voor schitterende kristallen? Bij Lucardi vind je het allemaal! 

De mooiste juwelen voor een huwelijksfeest!

Ben je zelf de bruid of ga je als gast naar een huwelijksfeest? De mooiste en betaalbare trouwjuwelen vind je bij Lucardi. Op een huwelijksfeest mag je best een beetje opvallen, nietwaar? Deze grote dag staat in het teken van liefde en dus mag iedereen stralen! Hieronder vind je een selectie van betaalbare juwelen die de bruidsoutfit compleet zullen maken, zoals zilveren juwelen met prachtige zirkonia’s tot €50.


lucardi trouwjuwelen   lucardi bruidsketting   

Trouwjuwelen met kristallen

Onze zilveren juwelen met kristallen zijn perfect voor een huwelijksfeest. Deze collectie geeft namelijk precies een extra sprankelende toets aan jouw outfit, en daar is een trouwfeest natuurlijk de perfecte gelegenheid voor. In deze collectie vind je onder andere ook armbanden, kettingen en ringen.

Ben jij eerder fan van goudkleurige juwelen? Dan hoef je ook niet direct diep in de buidel te tasten, bij Lucardi vind je namelijk een ruime keuze in vergulde juwelen, met een laagje goud of 9 karaat juwelen. Betaalbaar van prijs en kwalitatief hoogwaardig! Als je er zuinig mee omgaat, heb je er bovendien heel lang plezier van. Hieronder hebben we enkele mooie trouwjuwelen voor je uitgezocht. Benieuwd naar het volledige gamma? Kijk dan hier! 


lucardi juwelier trouwjuwelen    

Heb je de perfecte trouwjuwelen ondertussen al gespot op onze webshop, of snuister je liever nog even rond? Hoe dan ook, bij Lucardi ga je zeker prachtige juwelen vinden tegen betaalbare prijzen zodat je in stijl kan gaan genieten van deze mooie dag!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..