Terug

1920 armbanden

  • Sorteren

Gekozen filters

1 - 0 van 0

1920 armbanden

Er is een collectie bij Lucardi in een jaren 20 sfeer. Met subtiele en fijne sieraden. De 1920 collectie bestaat uit oorbellen, horloges en armbanden. Het voor alle dames die wel van een kleurtje en een beetje bling houden. De 1920 armbanden zijn verkrijgbaar in silver- of goldplated staal en bestaat uit een rij met kristal stenen. Super fashionable en natuurlijk super stijlvol.

Koop de leukste 1920 armbanden bij Lucardi

Er zijn verschillende kleuren kristal stenen te krijgen waar de collectie 1920 armbanden meer versierd is.  Je kunt er voor kiezen om een armband te nemen met één kleur, of een armband nemen die om en om een gekleurde en een doorzichtige kristal steen heeft. Hierbij hangt het af of de 1920 armband silver- of goldplated is. De goldplated armbanden hebben 1 kleur, de armbanden van silverplated staal hebben 2 kleuren.

Bestel snel jouw favoriete 1920 armbanden  online in de webshop

Is de 1920 armband die je hebt besteld voor iemand anders, dan kun je er voor kiezen om een cadeauverpakking bij te voegen. Dan komt het helemaal cadeauproof bij je aan. Eventueel zou je het ook nog op het adres van de jarige kunnen laten bezorgen, als big surprise. Betalen kan o.a. door MasterCard, VISA en Afterpay. Mocht je de 1920 armband willen ruilen of retourneren dan kun je terecht in al onze filialen en hier brengen we geen extra kosten voor in rekening. Geen reden meer om te wachten dus, so order your 1920 jewelry! 

Lees meer

Juwelen en horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 19.00 besteld morgen in huis! ✓ Gratis levering vanaf €49,99 ✓ Gemakkelijk terugsturen ✓ Niet goed, geld terug ✓ BE commercecertificaat

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..